Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
Image Alt
Kwaliteitsmeting & Controle

KWALITEITSMETING SCHOONMAAK

U wilt beter inzicht in de schoonmaakkwaliteit en de stuurinformatie optimaliseren? Wij bieden hiervoor diverse kwaliteitsmetingen, waaronder de VSR-KMS. Atir heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het (door)ontwikkelen van dit systeem. Onze gediplomeerde en ervaren VSR-kwaliteitsadviseurs beoordelen de kwaliteit van de schoonmaak grondig en volledig, waarna zij de resultaten van de meting met u en de schoonmaakdienstverlener bespreken. Daarbij geven zij gevraagd en ongevraagd advies, zodat samen stappen kunnen worden gezet om de kwaliteit te verbeteren.

Dit zijn de meetsystemen die Atir gebruikt: VSR-KMS, ER-KMS, DKS, belevingsmeting, procesaudit, glas- & vloermeting en nulmeting. Bij elke methodiek kunnen wij de meetresultaten overzichtelijk laten zien in de GRiP Kwaliteitsmonitor. Zo kunt u de metingen monitoren, trends volgen en rapportages inzien met als doel gericht verbeteringen door te kunnen voeren.

 

Waarom Atir:

• gedegen in het vak en werkend vanuit de nieuwste inzichten
• keuze uit diverse meetsystemen
• gediplomeerde en ervaren VSR-controleurs en VSR-inspecteurs
• gericht op effectieve en efficiënte samenwerking tussen opdrachtgever en schoonmaakbedrijf
•eigen gebruiksvriendelijke software voor het verwerken van metingen en het genereren van managementinformatie (GRiP Kwaliteitsmonitor)

GRIP Kwaliteitsmonitor

De GRIP Kwaliteitsmonitor is geschikt om eenvoudig overzicht te krijgen over uw metingen. Binnen de kwaliteitsmonitor kan u alle gelopen metingen monitoren, trends volgen en rapportages inzien. U kunt eenvoudig zien waar uw aandacht nodig is (na onvoldoende resultaten) en filteren op bepaalde periodes of locaties. De metingen worden automatisch gesynchroniseerd.

Voor wie

WhatsApp met ons! whatsapp